desmondcwh 發表於 4-8-2008 23:50:03

點解我成日斷線.....????

點解我成日斷線.....????
每次我一入到選擇角色個度佢就話"連線中斷需要重新登入"
有時好d
入到game入面(即係見到角色d hp,mp,Lv,技能,任務,背包,屬性........個度)先至斷線
有時由傳送點岩岩出黎(例如:由綠茵平原入傳送點,從大都一出既時候)就斷左線
對於我黎講,8分流係最易入既平日擁塞既時候入10次都會有3-5次入到
其他分流擁塞既時候入10次都入到1-2次入到
如果我要入

33333 發表於 5-8-2008 00:21:05

你係唔係和記:lol

~呆~ 發表於 5-8-2008 09:20:10

係唔係你部機唔得牙...我個fd都係咁.你入去果時係唔係好慢先..如果係好慢..
即係你部機唔到隻game既要求..

robin2k6 發表於 5-8-2008 11:08:35

呵呵~同我一樣,
我係上午同晚上先易入
次次入大都就斷鬼左= =
不過豪傑ser分流二大都1就好易入
我有兩個ac死左返大都都入唔到,試左幾廿次=.=

滅翼 發表於 6-8-2008 17:18:28

我都係一樣啊= =
搞到次次都吾可以同班fd做任,,
唉..搞到而家單練

ck0258 發表於 6-8-2008 19:31:54

ME2=   =' 其他圖吾會係入大都 同入game 先會
搞到我入親大都 都淆淆地-[]-''

ck0258 發表於 6-8-2008 19:32:49

試過最勁 3個中 都入吾到-   -山'

20011067 發表於 8-8-2008 10:40:34

me too la
是否和記的問題??

ktp21412 發表於 9-8-2008 19:55:28

我HKBN 都係咁= =
有時打打下怪會卡住左
怪照扣我血
我又扣唔到怪血
行又行唔到
大約一分鐘左右(角色魂歸天國後)
就會彈左 斷線重登 段野出黎- -
搞到日日扣幾萬經 真係!@#@^%^IU$#

Sammywong 發表於 10-8-2008 17:10:14

我玩咁耐斷過2-3次.....
我部機冇顯示卡....好鬼lag- -
你地load地圖要load幾耐呀- -?
我load大都3-4秒.....綠茵2-3秒
頁: [1] 2
查看完整版本: 點解我成日斷線.....????