kjaiiv3v 發表於 18-1-2012 00:56:44

今次真係要求救了-.-(過data問題..

話說我張舊e-pass吾知點解裂左-.-而導致拍卡時經常感應吾到..(有時人地入完gm再打完1首歌我先load到-.-
真係好無奈..-.-就自己本身有張新卡(入面有data玩過既..
依嫁想請問-.-點將舊卡data過落去新卡(新卡有data 可覆蓋?= =
另外忘記了點改pw-.-(jubeat入面4位數字pw
求解答..先謝謝:handshake

lll161616 發表於 18-1-2012 12:02:55

話說我張舊e-pass吾知點解裂左-.-而導致拍卡時經常感應吾到..(有時人地入完gm再打完1首歌我先load到-.-
真 ...
kjaiiv3v 發表於 18/1/2012 00:56 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
就自己本身有張新卡(入面有data玩過既.....<<要空卡先過到(冇data).....

P.S改 pw方法,去egate,按e-amusement,有個掣叫暗証番號變更..that's it

jimmg12 發表於 18-1-2012 17:44:42

咁唔小心架@@"

Torchic╳小火雞 發表於 18-1-2012 20:04:32

新卡有data 可覆蓋?= =
kjaiiv3v 發表於 2012/1/18 00:56 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
不可以
簡單黎講就係你去買一張新e-pass
然後唔好拎張卡去插/嘟任何野 直至你成功張你舊卡既data過返去果張新卡為止

又或者你張卡過左365日唔玩 張卡就會reset 變返空卡

至於過data既方法
你按照下圖入去 再輸入新卡號碼就可以了

kjaiiv3v 發表於 3-2-2012 03:04:34

就自己本身有張新卡(入面有data玩過既.....<<要空卡先過到(冇data).....

P.S改 pw方法,去egate,按e-amusement,有個掣叫暗証番號變更..that's it
謝謝..已改pw=]
咁唔小心架@@"
- -我都吾知咩事..由2代開始我都慣左玩完張卡就插落褲袋..3代那期更加插係後褲袋- -..吾知係咪因為咁坐下坐下..都ok多裂痕張卡-_-"可能係咁xd
不可以
簡單黎講就係你去買一張新e-pass
然後唔好拎張卡去插/嘟任何野 直至你成功張你舊卡既data過返去果張新卡為止

又或者你張卡過左365日唔玩 張卡就會reset 變返空卡

至於過data既方法
你按照下圖入去 再輸入新卡號碼就可以了

岩岩係新之城買左張新e-pass了- -"
過完卡號碼..就全部資料去到新卡了?舊卡沒有資料可以吾要了@@?定係舊卡仲要撒銷資料- -?
..太多問題~_~麻煩小火雞了(第1次過data問清楚好小小-0-"

lll161616 發表於 3-2-2012 13:22:56

舊卡沒有資料可以吾要了@@?<<yes

kjaiiv3v 發表於 3-2-2012 17:46:16

舊卡沒有資料可以吾要了@@?
lll161616 發表於 3-2-2012 13:22 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

ic..謝謝了解決了@@
頁: [1]
查看完整版本: 今次真係要求救了-.-(過data問題..