樂古Nakuz

標題: 點解D車名錯哂 =.= [打印本頁]

作者: brian1511    時間: 29-7-2010 16:51
標題: 點解D車名錯哂 =.=
我係車迷黎~  岩岩先開始玩     但係發現點解D車名全部都係唔岩=.=

官網個個話 林寶LP640    個部明明係 林寶Murcielago LP670-4 SV              Game入面個d更加錯到離哂譜.....

有冇人可以答到??   我岩岩先開始玩~
作者: 真白羊    時間: 29-7-2010 16:55
我係車迷黎~  岩岩先開始玩     但係發現點解D車名全部都係唔岩=.=

官網個個話 林寶LP640    個部明明係  ...
brian1511 發表於 29-7-2010 16:51

咁唔好咩? 640變670
升左呢
作者: brian1511    時間: 29-7-2010 16:58
咁唔好咩? 640變670
升左呢
真白羊 發表於 29-7-2010 16:55

錯啦~~  佢係張LP670-4  變左做 LP640     足足冇左30匹馬力呀~ 重左100公斤呀~  好多樣唔同
作者: 真白羊    時間: 29-7-2010 17:05
錯啦~~  佢係張LP670-4  變左做 LP640     足足冇左30匹馬力呀~ 重左100公斤呀~  好多樣唔同 ...
brian1511 發表於 29-7-2010 16:58

喔~~ 咁牛牛冇馬力好正常既~~
肥牛重少少都好正常既
作者: babite805    時間: 29-7-2010 17:08
版權問題lo
食腦啦唔該=,=
作者: brian1511    時間: 29-7-2010 17:09
咁都叫正常 =.=

速度已經慢左好多=.= 影衰林寶T.T
作者: 阿然    時間: 29-7-2010 17:11
版權問題lo
食腦啦唔該=,=
babite805 發表於 29-7-2010 05:08 PM

babite....你食我啦...食我啦
作者: 真白羊    時間: 29-7-2010 17:23
咁都叫正常 =.=

速度已經慢左好多=.= 影衰林寶T.T
brian1511 發表於 29-7-2010 17:09

一樣係林寶~_~
作者: 【闇影】    時間: 29-7-2010 18:13

官網個個話 林寶LP640    個部明明係  ...
brian1511 發表於 29-7-2010 08:51

版權問題,必須改動
作者: NuclearAsh核灰    時間: 29-7-2010 18:38
個部明明係 林寶Murcielago LP670-4 SV
brian1511 發表於 29-7-2010 04:51 PM

01年的前期型,何來「LP670-4 SV」?

我不知道閣下口中所謂的「車迷」到底迷至何等程度,
但既然閣下注意版本之差,那就請你留意遊戲內車輛之確切版本

Escarabajo 01'Lamborghini Murcielago

作者: paullau000    時間: 29-7-2010 18:56
以笑留名@_@
作者: 花島楓月    時間: 29-7-2010 19:00

但既然閣下注意 ...
NuclearAsh核灰 發表於 29-7-2010 18:38

柒灰你好挑釁XDD
作者: JACKY00321    時間: 29-7-2010 20:18
唉............小小唔同姐,無所謂la
大不了唔好玩lo
作者: brian1511    時間: 29-7-2010 21:37

但既然閣下注意 ...
NuclearAsh核灰 發表於 29-7-2010 18:38

我所講既借官網個張圖!!!!  唔係GAME入面個架
官網個個明明係670-4 , 佢就話係LP640
之後Game入面就係Murcielago
姐係再錯多樣~~
作者: 真白羊    時間: 30-7-2010 00:23
總之, 係一架大牛啦~~~
我唔係好識車型架....不過

就係鍾意佢型囉~~~ 就係咁就夠喇 ._.
作者: kill1997    時間: 30-7-2010 00:34
LP640?
攞泥呃人玩架渣....
嗰架 E字頭傳說車遲下出埋 Reventon套 (張D包圍改晒)
640 就變左 Reventon 架喇
仲D車唧套裝 樣衰到....
鐘意現實唧5岩玩......
有D車名更係笑料,
RX7=>M7,
Golf5=>Goal5,
Ae86=>JE98,
Evo8=>Inno8,
.
.
.
.
etc.
作者: NuclearAsh核灰    時間: 30-7-2010 00:41
嗰架 E字頭傳說車遲下出埋 Reventon套 (張D包圍改晒)
kill1997 發表於 30-7-2010 12:34 AM

冇記錯個套係叫「猛禽F22套裝」..~
有D車名更係笑料
kill1997 發表於 30-7-2010 12:34 AM

以前J2M全面負責遊戲開發,邊度有錢買原廠援權丫~
不過EA收購完J2M拎完技術...唔將Rco堆名換番原廠援權又真係灰

近期韓服更新仲要狂改車名...變到更加唔似呢下先死
作者: 真白羊    時間: 30-7-2010 00:51
冇記錯個套係叫「猛禽F22套裝」..~

以前J2M全面負責遊戲開發,邊度有錢買原廠援權丫~
不過EA收購完J2M拎 ...
NuclearAsh核灰 發表於 30-7-2010 00:41

EA班友一向都係有問題, 改車名攪到我好亂...以前買落既車
唔同名...我D車名有D係用返佢原先既名改...依家半天吊樣衰
作者: NuclearAsh核灰    時間: 30-7-2010 01:01
EA班友一向都係有問題, 改車名攪到我好亂...以前買落既車
唔同名...我D車名有D係用返佢原先既名改.. ...
真白羊 發表於 30-7-2010 12:51 AM

哈哈哈哈
所以我用真實型號做車名包冇死

P.s.岩岩又將727韓服新車加左入原車表...
  預料801原車表會準時再生
作者: 真白羊    時間: 30-7-2010 01:04
哈哈哈哈
所以我用真實型號做車名包冇死

P.s.岩岩又將727韓服新車加左入原車表...
  預料801原車表會準 ...
NuclearAsh核灰 發表於 30-7-2010 01:01

~_~ 你知我冇你咁PRO....點知原車名
你條友又成日DEL晒自已D POST....嬲
作者: NuclearAsh核灰    時間: 30-7-2010 01:08
~_~ 你知我冇你咁PRO....點知原車名
你條友又成日DEL晒自已D POST....嬲
真白羊 發表於 30-7-2010 01:04 AM

大整頓麻~

今次睇清楚晒堆細節位分清楚晒前後期Facefit與否
另加底盤編號或型號編號...叫做係原車表既一個大進化黎ha
作者: 真白羊    時間: 30-7-2010 01:12
大整頓麻~

今次睇清楚晒堆細節位分清楚晒前後期Facefit與否
另加底盤編號或型號編號...叫做係原車表既一 ...
NuclearAsh核灰 發表於 30-7-2010 01:08

~_~ 你真係一個車痴...依隻GAMEo岩你
你唔做版主真係個版既損失....你而家好似得閒過我....考慮下
作者: siukai633    時間: 30-7-2010 01:13
你唔做版主真係個版既損失....你而家好似得閒過我....考慮下 ...
真白羊 發表於 30-7-2010 01:12

sup灰~
作者: NuclearAsh核灰    時間: 30-7-2010 01:43
你唔做版主真係個版既損失....你而家好似得閒過我....考慮下 ...
真白羊 發表於 30-7-2010 01:12 AM

某程度上...那個官方人員不太滿意我
上次係南山用緊分身...完全聽到晒佢講我壞話

Btw, 如果真係要做相信都需要你既推薦
話晒之前都請辭過...同埋以前管理都只屬一般
我以前只係識高壓管治...某程度上屬於目中無人Sad

如果羊兄真係需要幫手我都冇乜問題既..~
作者: 真白羊    時間: 30-7-2010 02:03

Btw, 如果真係要做相信 ...
NuclearAsh核灰 發表於 30-7-2010 01:43

樂古果度我相信問題不大, 糕果度我都可以同佢講
你係我眼中一直都仲係依度版主, 你返黎既我就係普通會員
反而係你有冇需要我幫你
糕果邊你同佢多D合作溝通, 只要係為隻GAME既
依個世界冇永遠既敵人既
作者: 花島楓月    時間: 30-7-2010 02:12

Btw, 如果真係要做相信 ...
NuclearAsh核灰 發表於 30-7-2010 01:43

我地d會員最僧版主玩"高壓管治"
因為咁樣會好銀黑人僧....
知冇
好似羊兄咁
咁以話為a_a
肥羊施軟功
柒灰泰山壓頂
好恐怖姐...
作者: 真白羊    時間: 30-7-2010 02:20
我地d會員最僧版主玩"高壓管治"
因為咁樣會好銀黑人僧....
知冇
好似羊兄咁
咁以話為a_a
肥羊施軟功
柒灰 ...
花島楓月 發表於 30-7-2010 02:12

好喇, 借題完

繼續返個主題~~
我既感覺係....官網其實都應該係時候改改....
又差不多一年了
之前問有冇人有興趣幫手, 好似冇咩人理
而家有冇人有興趣幫手?
搵資料同整理?
作者: 狼圖騰    時間: 30-7-2010 02:29
LP640?
攞泥呃人玩架渣....
640 就變左 Reventon 架 ...
kill1997 發表於 30-7-2010 00:34

有冇全部車既原名?
作者: o綠茶o    時間: 30-7-2010 02:32
版權囉-.-玩hp的都知道不會用真槍名吧
作者: jacky672    時間: 30-7-2010 08:04
版權問題囉
作者: bus911    時間: 30-7-2010 10:59
官網黃色果個林寶圖,係我2008年果陣已經有
一係舊車,出左落左架,你見唔到
一係佢係rco入面e家有既車,改左外觀姐
作者: NuclearAsh核灰    時間: 30-7-2010 15:54
樂古果度我相信問題不大, 糕果度我都可以同佢講
你係我眼中一直都仲係依度版主, 你返黎既我就係普通會員
反而係你有冇需要我幫你
糕果邊你同佢多D合作溝通, 只要係為隻GAME既
依個世界冇永遠既敵人既
真白羊 發表於 30-7-2010 02:03 AM
之前問有冇人有興趣幫手, 好似冇咩人理
而家有冇人有興趣幫手?
搵資料同整理?
真白羊 發表於 30-7-2010 02:20 AM

承讓..承讓..
不論是作為溝通橋樑抑或管理版塊,小弟個人則覺得羊兄的管治較我的良好

Btw, 假若羊兄不介意與小弟共事
就有勞羊兄代為推薦了

至於官網方面...有需要的話
我來作資料整理吧
有冇全部車既原名?
狼圖騰 發表於 30-7-2010 02:29 AM
另外,經過一輪修訂後,「牙灰原創帖子」系列之帖子已逐漸準備好再次登場;
帖子原檔已準備好,預計三個帖子將於8月1日重現人間。

NuclearAsh核灰 發表於 22-7-2010 11:27 PM

當中已包括原車表
作者: lamkit01    時間: 30-7-2010 22:53
-.-係咁既啦~
作者: markus02141    時間: 30-7-2010 22:58
錯啦~~  佢係張LP670-4  變左做 LP640     足足冇左30匹馬力呀~ 重左100公斤呀~  好多樣唔同 ...
brian1511 發表於 29-7-2010 16:58

LP640大牛  670係新板 型好多
作者: yikhei1    時間: 31-7-2010 02:54
LP640大牛  670係新板 型好多
markus02141 發表於 30-7-2010 22:58

LP670 SV...
比傳說車大牛更強勁...深信任務亦會更難...
作者: brian1511    時間: 31-7-2010 09:19
LP670 SV...
比傳說車大牛更強勁...深信任務亦會更難...
yikhei1 發表於 31-7-2010 02:54

當然啦~

LP670-4 大馬力咁多,又輕咁多 .仲要係林寶之中最快既跑車~~~
作者: ctfben2005    時間: 5-8-2010 16:04
版權問題
~~如果用頁真名
這個公司會比人告

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hmtmlarticle81www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2