打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 論壇影片

關閉 [複製鏈接]
事實我的確係英籍,見到你d咁既白痴一日到黑都要小人老母就係人都唔想做中國人啦聰明 ...
roccowkh 發表於 8-12-2010 12:27

roccowkh 出生日期 xx-xx-1995
你仲細.我唔怪你.你仲係得15.我諗你唔明咩國恥呢個問題
見到一班'中國香港'出生既小朋友話自已係英籍.
我真係得啖笑.你知唔知中國差唔多已經全方面強過英國了?
點解d小朋友仲係覺得外國威d?唔識專重自已祖國?
我小你係想罵清楚你呢個細路仔
明白自已係咩國家?明冇.唔好一未崇外.唔會型
回復 支持 反對

回復 11# 收皮仔

你好愛國= =
回復 支持 反對

英籍港人..真係小你老母..自已祖國都唔撚認..崇外狗一條..
收皮仔 發表於 8-12-2010 12:17 PM

人地扮下外國狗洗乜咁火
我地呢d中國人洗乜扮外國佬咁cheap
回復 支持 反對

你收下聲啦 唔俾佢係混血兒咩= =
回復 支持 反對

roccowkh 出生日期 xx-xx-1995
你仲細.我唔怪你.你仲係得15.我諗你唔明咩國恥呢個問題
見到一班'中 ...
收皮仔 發表於 8-12-2010 13:25

我95 年出世, 我父母冇幫我張國籍轉番中國, 所以唔係威唔威既問題, 係事實。中國已經強過英國
呢樣我知。 你愛國我都好欣賞但係你通街小人老母咁係咪向緊外面既人講中國既國民教育有問題, 係影衰緊中國呀同志
回復 支持 反對

回復 15# roccowkh
但係國內人的品德真係" "
回復 支持 反對

第1 我想問 英藉人士有什麼問題?
第2 你郁d就小人老母 中國人見到你既品德都冇人想你做中國人 757d
第3 如果樓主真係唔尊重中國 洗乜認自己係港人? 認左會威d?.?講野前都唔經大腦
第4 人地出生紙係寫左係出生係英國 呢個已經係事實 關你口中既國恥咩事?
第5 你條氣咁唔順又點 吹得佢漲? 佢係要話自己係英藉港人 sO?
結論:你嘈都冇用 人地係英藉咪英藉 關你春事? 咁唔順既咪搵英國政府打杖囉
不過我想講 我諗冇一個中國人會幫你 因為人人都覺得你係歧視英國'
回復 支持 反對

人地咩國籍關你咩事?
97年未回歸前,都屬英屬香港~
你唔係唔知下嘛??我唔覺得有咩問題囉
回復 支持 反對

而且如果不是有英國
我想現在香港人還是紮辮子,讀古書
何來有現在那麼興盛?
回復 支持 反對

人地咩國籍關你咩事?
97年未回歸前,都屬英屬香港~
你唔係唔知下嘛??我唔覺得有咩問題囉 ...
紅蓮乂螺巖 發表於 8-12-2010 20:18

sosad老豆老母中國人生左個英國人
回復 支持 反對