打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] <集中討論>救SD簽名會<集中討論>

回復 10# hkkoko

嗯....我都係前兩日del game
首先見到有[幾]頁人玩(高一)
但係入親(正常vs場)都見到一堆腦殘機(我指係唔駛咁多技術ge機)
一場幾部VSBR.....流突處街都係....唔好話咩吹雪肥仔
心諗:打ABC機場咪冇事LO
一入差唔多成場都係AR機.....
結果我玩兩玩就DEL左
根本除左C機場有得玩技術,其他就....
繼續玩台服算,至少福利好

一個由公測玩到E+的玩家上
回復 支持 反對

回復  hkkoko

但係入親(正常vs場)都見到一 ...
ian1107 發表於 6-11-2014 21:36

玩A~C機單刀 , 技術 > 機 =D
回復 支持 反對

Sr f91 同吹雪都唔係好腦殘啫

Sr 突流都係

反而依家abc 果幾部大機係今次g 改之後變屈了,完自,紅蟹. Etc

As 果部磨修羅生都算係亮點啊,呢排成日係s場見到

你話港服多腦殘機,我自己覺得台服仲多
回復 支持 反對

玩家ID: (太多帳號唔方便提供名稱) (實數為6個)
朋友ID: (太多朋友唔方便提供名稱) (玩SD網友過50左右)
G1要改進既地方:
態度 經常唔認數 以上次學分為例
點解唔係官方公告叫玩家係樂古留低資料 要係樂古靜靜雞開Post
因為唔係所有玩家都有睇樂古的,如果蝕左分比你又冇睇樂古既玩家點算?

比賽既設備同穩定性 每次打比賽都比啲垃圾電腦人地玩 唔係Lag就滑鼠有問題...一係就打十場斷足十場線...

創意方面每次活動只係改左個名就新活動唔該比啲誠意出黎喇...

對SD既感想:
小學雞遊戲...唔似打機似打仗 同埋有打仗既勇氣唔敢係現實發出黎
係遊戲中Hi人 同人地鬥高低...好勁安狗...
回復 支持 反對

回復  hkkoko

但係入親(正常vs場)都見到一 ...
ian1107 發表於 6-11-2014 21:36

的確有好多腦殘機,但樓主話VSBR係腦殘機呢點我完全唔同意,雙VSBR係高手向技術機黎,至於吹雪同流突就的確係腦殘機既。
回復 支持 反對

智天先係腦殘機
回復 支持 反對

其實腦唔腦殘我覺得係睇自己用咩機 自己玩近戰但對面成堆炮梗係難打 就算用抽彈人地都裝V疫
回復 支持 反對