查看: 13452|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] [大鄉里]今日先見識柏林仔有幾on.9

事緣今日玩S機場,房內有一新手玩家叫krd之類用A機德天
我見佢未至於冇出力,一直都畀佢留喺度玩,又冇人投訴佢

跟住 柏林仔(下稱ON9仔) 入嚟
玩左兩場,新手都同我同隊,
而ON9仔喺對面但佢都贏唔到,咁我諗住每人都有技術高低冇出聲更加冇品評佢
佢又冇投訴個新手
第三場輪到我同個ON9仔一隊,新手喺對面
中段我已經覺得唔妥好似好多敵方圍我咁
最後我殺5之後0命,死淨1個隊友1命同個ON9仔兩命
對面淨返1個少過半血

點知ON9仔竟然有兩命特登輸左佢然後叫對面人踢左個新手
聲稱要對面打少個贏都贏得唔光彩
我當堂嚇一跳
你打假波就咪撚玩啦
扮曬嘢唔光彩,你條垃圾前兩場咪一樣輸(新手同我1隊陣時)
你廢我由你,但唔該你尊重一下遊戲尊重一下隊友
人哋新手想玩下 你覺得人喺度累人可以出聲
你條垃圾CHEAP到要特登輸左先叫第2個踢人?

隔左個幾鐘,我同公會FD一齊玩
跟住有個叫小柏林嘅人入咗嚟,一睇就知同個ON9仔一丘之貉,
我都冇出聲,話曬唔關佢事
玩完一場,本來場主走咗,小ON9死好命做左場主,竟然踢我加我公會個FD)

喺依度鄭重同依兩位ON.9仔講: 以後一定見你1次踢你1次,唔駛指意喺我面前玩

歡迎各位大大提供兩位ON9嘅事蹟作參考。
回復

其實玩得ONLINE GAME
就預左呢種情況
但玩港服
就真係經常都有呢D野
回復 支持 反對

有D"紅星"睇軍階唔睇技術,我玩分AC都試過幾次
回復 支持 反對

咦~又有柏林仔既帖.................
回復 支持 反對

知唔知咩叫循環?
回復 支持 反對

我見人用A-C機玩S場 我都唔會話佢(唔比佢識用而有輸出)
當佢同我一隊連輸3-4次 我就叫佢轉機啦~好嗎?
回復 支持 反對

我都好憎拍冧仔,俾佢無理Kick過好幾次,係度一齊問候下佢老母先,hihi
回復 支持 反對

佢有個同黨叫Sinne
早年同佢地玩幾場覺得唔對路
表面上隨隊貌似公平
但係只要同隊你就會發現實有一個掛係度或者光速0命
當面對質佢即刻踢人
踢到今年今日都仲係呢班賤友係度作惡
成班做勢黨 惡意操控勝負
樓主索性搵幾個未俾佢班友點相既機友拍片
影到證據交俾驚瘟雞佢班死野啦
回復 支持 反對

SD好多宜啲咁既人

我最憎無啦啦俾人踢,次次一入場俾拒地踢
例如:SD201 SD520Enoch7 點解我咁勁  乂啤梨仔乂 Matt2327 傻仔餅 乂星高達乂 等等....(仲有好多)
回復 支持 反對

SD好多宜啲咁既人

我最憎無啦啦俾人踢,次次一入場俾拒地踢
例如:SD201 SD520Enoch7 點解我咁勁  乂啤梨仔 ...
oO哈哈Oo 發表於 9-10-2014 23:44

好在乂乂 系列無我www
回復 支持 反對