打印 上一主題 下一主題
收起左側

分享由1 lv開始升agility方法

原帖由 Lazy基" 於 19-8-2008 19:53 發表

不錯,
但 有1個題外問題.
沒有賣家有買家嘛 ?
其他都不錯.

不錯 , (你真的講得不錯)
但 有1個題外問題 .
prince , (借lazy基所講) 你又知我係買既@@? 咁你知唔知邊個賣 ,
得行唔好亂咁話人. 把口會好臭的 .

回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 19-8-2008 19:53 發表

不錯,
但 有1個題外問題.
沒有賣家有買家嘛 ?
其他都不錯.

LMAO, 又係D為左駁而駁既說話.
思想成熟少少吧,
無DEMAND又點會有SUPPLY呀,
OH F3 KID未學到呢D高LV野, Sorry/_\唔好話我Show off pl0x.
沒有買家會有賣家嗎?
本末倒置,  可笑.

MOSS, 這是大家都知道的事.
係CC到大把人知.
WOW 1路玩LOVE1025都話要番工無時間無啦啦TRAIN到99Range出黎.
厲害=D.
如果係之前就Train又唔見得你會依家先拎出黎SHOW OFF LMAO.

仲要CHEAP到HACK人ACC, 當時我REPORT你個陣又話係網吧,
仲話係兩個人交換AC玩WO.. CHEAP到咁,
或者個AC係HACK番黎唔係買的.
失敬失敬.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁我賣完有無出黎show off先?
咁佢買左有無出黎show off先?
如果唔係佢出黎show off 佢既 range cape, 我都唔會話佢啦.
用人地既努力當自己, 都唔知知唔知醜字點寫.

你又掉轉左啦=,=
係無人買又點會有人賣呢.
如果我升1個99str既ac出黎無人買 咁我會唔會升呢?
根本就唔會升 又可來買同賣呀.
回復 支持 反對

容我講2句out of topic說話..其實你地所講既買先定賣先..都係講唔哂..無止境既..
同"到底係雞出先定係蛋出先"差唔多道理..人地講咁多年都講唔哂..你地又何別一路咁講落去呢..
都係back of the topic吧-.-

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 20-8-2008 00:51 發表
咁我賣完有無出黎show off先?
咁佢買左有無出黎show off先?
如果唔係佢出黎show off 佢既 range cape, 我都唔會話佢啦.
用人地既努力當自己, 都唔知知唔知醜字點寫.

你又掉轉左啦=,=
係無人買又點會有人賣呢. ...

思想成熟d果個係你呀小弟弟 ,
你死都要話我係買唔值得show off 既 , 咁我都無野講
咁我就從另一個角度同你講 ,
就係我有錢買得起show off 有咩問題? 你自己買唔起者?
好笑 , 你唔据你自己去買個全99 lv都得咖 .
你買得起去show off 無人會話你咖喎 .哈?

仲有 , 幅圖我打住show off , 醒小小既人都知擺明係到玩野 , 我真係要show off , 我show哂成
張skill list唔好?唔好唔記得 , 我目的係要分享agility .
睇野深入小小啦 !

回復 支持 反對

Martin , YUP 他是LOVE.

LOVE 咁你係咪即係承認左你係買?.
你個RANGE CAPE係UNTRIMM..
相信除左RANGE其他都唔值得你SHOW OFF =,=
都叫左好彩你醒少少無拎SKILL LIST黎SHOW OFF,
如果唔係就好似之前果個球球咁比人插死v___v, NICE JOB.

我相信AC係自己升比較有成功感, 如果唔係要讀書我都唔會賣,
所以回Martin, 我玩呢個GAME唔係為左錢, 只係依家諗住專心讀書,
如果我1開始係為左賣既 咁我升左99STR 我馬上賣 唔會等到呢D時間.
大把人都因為要QUIT 而放自己AC 我認為佢地都只不過係諗住預其唔玩 擺係到,
倒不如賣比人好過, 總好過擺係到 等RS D野降哂價 咁折墮.

而LOVE , 岩岩都講左自己升比較有成功感, 又駛乜買AC?
自己升1個99RANGE 出黎SHOW OFF畢竟人地係鋸的, 我自己升你吹咩?
但如果係買個99RANGE AC就出黎扮哂野係自己升 仲要死口唔認 到最尾先至認 糗哂.
而且估唔到原來你番工賺番黎D錢就係咁用 笑.

P.S> 所以我話你升AGILITY既方法唔錯, 只不過OUT OF TOPIC咁講.

C YIU唔好懶醒-,-
雖然我係用呢個方法XD
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 20-8-2008 10:32 發表
Martin , YUP 他是LOVE.

LOVE 咁你係咪即係承認左你係買?.
你個RANGE CAPE係UNTRIMM..
相信除左RANGE其他都唔值得你SHOW OFF =,=
都叫左好彩你醒少少無拎SKILL LIST黎SHOW OFF,
如果唔係就好似之前果個球球咁 ...

到最後你都係唔明 , 我好似無認到 , 唉.....
回復 支持 反對

就呢個guide 而論 我個人認為

1-32/35 gnome stronghold
35-42 barbarian outpost
42-49/52 brimhaven agility arena
52-64 wildy course
64-70 brimhaven agility arena

踏踏實實去courses + 做quest 拎reward 會比起係lvl 1 brimhaven 升好(因為lvl 1 好難係arena 度連續拎tickets )

我既習慣會拎 2-3 super energy potions(以補返miss 左tickets 所失既energy) 2-3 agility potions(呢個係拎黎補返fail darts 既時候無左既agility lvl)

係brimhaven agility arena 升最好有karamja gloves 2
因為呢對gloves 比多10% exp 包括係過 obstacles in the Agility Arena, 同埋換exp
回復 支持 反對