打印 上一主題 下一主題
收起左側

我有個friend(F2P)居然搵人幫佢解dragon slayer, 勁狗!

各人有各人既能力高低

我有D FRD 係F2P都會迷路,要我入佢ACC幫佢去番某個地方
咁係咪仲比DRAGON SLAYER易?

咁你可唔可以話人狗?

另一方面,我當然唔鼓勵自己唔嘗試就搵人幫

但你話人地*狗*
咁又真係講唔過去

P.S ...
因子-yanchi 發表於 14-8-2009 18:34

moz回我都回啦
如果要人幫做dragon slayer = 狗
咁你話緊我細佬"狗"?
LOL..
回復 支持 反對

講真,DRAGON SLAYER你都唔識做,你不如唔好玩,試都未試過就搵人幫,你話FIRE CAPE呢D唔同呀,因為真係講SKILL,SWITCH PRAYER唔易,但係DRAGON SLAYER..唉..
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3450337&page=1&fromuid=250228#pid21155553

我整既 Quest Guide 教埋你用邊舊肌肉去控制 Mouse 來點擊那一個 Option 了 ,咁都仲唔識?

我諗要人幫,困難係其中一個原因,其次係長,我第一次做都做左好耐。死係條龍度兩三次。但唔自己去做,又點學到野?去到 Member world ,果d Quest 你點,又搵人幫?果d 仲長過 Dragon Slayer 架wor..鬼幫你了。

要人幫都得,但真係唔好要人由頭幫到落腳,同現實都一樣,最後都係什麼都學唔到,反而仲幫左人練下點樣打 Boss,而你就永遠都係跟係人地後面。
回復 支持 反對

你可以等佢做完任果陣,
如果佢問你冇錢番唔出去, 點算的話,
叫他俾lesser demon打死就完完整整咁番左去lumb xddd
回復 支持 反對

你可以等佢做完任果陣,
如果佢問你冇錢番唔出去, 點算的話,
叫他俾lesser demon打死就完完整整咁番左去lumb xddd
james678 發表於 25-8-2009 17:50

come on james~~~

死左之後D野又咪要佢自己入黎執番......

點解唔用LVL0 LUMBY TELE呢?
回復 支持 反對