打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 第二回<<Beautiful It!!>>上色比賽 投票活動>w0!

關閉 [複製鏈接]

Hello>w0/

第二回<<Beautify It>>-以下剋上 投稿已經完畢!
感謝各位支持!等等朕會於活動版內分別開設投票帖,進
行為期五日嘅投票,而以下係投票及被投人嘅少少注意
事項:

被投者
1.不能公開/暗示自己的作品編號
2.不能使用任何途徑拉票

投票者
1.以個人的審美觀,作良心的決定>w0!

外,會員於是次投票帖內留下有效回覆
,亦有機會獲得【神秘虛擬物品】一份>w0!!

投票點:

IJ組:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4271545&extra=page%3D1

扎古組:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4271539&extra=page%3D1

=======================

是次活動數據:

朕於是次活動刻意以只能用點數獲得的IJ作
為其中一項參與條件,此舉目的為向大家展
示出【點數活動】與【全人活動】的參與人
數差距,以證明【全人活動】的受眾多於較
常見的【點數活動】。

另外,其中一項數據為會員的參與程度。由
活動的參加人數可見,會員的反應並不熱烈
,其中因素可能為宣傳不足﹑活動模式不夠
吸引,而當中最多人反映的是獎品並不吸引

後話:

其實要向代理爭取福利並唔難,但當中必需
嘅係玩家要團結,而且所提出嘅建議係實際
﹑可行。

而是次爭取中,其中一項重要因素就係活動
嘅參與程度。雖說可能有會員認為獎品唔太
吸引,所以唔打算參加。但係,反觀一下,
若活動參與反應熱烈,獎品質素亦會提升。

相信聰明嘅大家都明白"又想馬兒好,又要馬
兒不吃草"呢種行為並唔實際,因為大家都深
知"成功需付出"呢個定理。由此,朕期望未來
大家有空的話可以多加參與活動,以爭取港服
能有更高質素嘅活動,謝謝>w0!(廢話說多了...)

~~/\-------/\~~
   /   |      |    \
  \>   \/\/   < /  一  期待大家的參與>w0/!!
    |||||||||||||
一|               |一
    -----------
      /       \
(這是貓)
回復

圖呢..
未上傳到?
回復 支持 反對

好想快D睇下D作品呢~
回復 支持 反對

自己可唔可以投自己o: