查看: 17919|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 一個回流的老玩家,有好多野想問想知

我係一個老玩家,2012離開現在回流SDGO (前死神流大師:姬歌)

仲記得當時有星空呢位好敵手

之前ACG game show 曾經上過台,過番幾招比在場人士睇

依家,有好多問題想問

1.依家包剪鎚模式係咪唔見左??

2.我個AC有230萬,依家可以做到D咩?

3.有冇一d老手回歸既活動?

4.機體列表中,SR獨角獸(全武裝) 點先得到?Unicorn迷表示好想要

5.依家有咩高手掘起? 視頻既例子?
回復

係,變左玩部件
抽sr/開木瓜/合返之前d S機
暫時未有,前一排有但完哂

4.機體列表中,SR獨角獸(全武裝) 點先得到?Unicorn迷表示好想要
SR獨角獸(全武裝) ,之前比賽拎左第一先有
暫時未有新玩家同高手掘起,因為少左好多人玩
回復 支持 反對

無人會敢認自己係高手,SDGO風氣就係一認就比人圍插
你想知就親自落場搵人隻抽(開人波_)
老老實實,只要你留係sd耐,而自己係幾年前就已經出左名
你就可以有呢個"入場卷",成為一個知名,技術又"高"(?)既高_手喇
既然你想知,講左都無妨既
三更:1:Iopac(叼,槍準+識走位+中遠距離既機基本都識玩,有時lag only,我大佬),2:jefferon(打得好穩陣,槍準),3:廳長xxxxx(機動性高,lag,識用大機,格機,輔左型,9沖都識),4:314(叼,如果有6圍,佢最平均),5:秋雨/哀歌(叼,都唔知係咪同一個人,btw佢教我玩jz,少講野,扮cool攞硬第一,第二係iopac)
彈珠:1:猛虎仔(雖然我同佢鬧交,不過都勁,範範都得,去左台服發展,建議唔好直接同佢開波,廢事比佢小XDD)
2:98765498(猛虎2號,但無玩) ,3:4:5問號)
神愛:1:fk00(前線作戰了得,反應可以既,留學都仲有玩,不過唔係港服),2:死神(叼,仲有玩既,成日將佢同fk00當作同一個人,咩料),3:billson(叼,坦克帝,最受人地歡迎因為名既問題),4:hillson(版主,上榜原因<?),5問號)
falcons:1:神雞(槍準,輸左叼人好正,最like睇佢發嬲,同所有人都夾到)/功夫乂panda(無玩,串,公會戰神人,完),2:xuoldx(同panda係老拍擋,公會戰神人2號),3:囧囧的人(公會戰神人,傳奇一生,完),4:暴風潛形者(街場友,少講野,中距機用得多,入得falcons都知有料,公會戰神人,5問號)
SeVaZ(我間會):1:我會長(Dangerously)(玩近攻,中攻機多,不過有時都會玩下遠攻,打得靈活,有路過feel,屈機境界),2:我(pujkthj)(遠攻玩上手就萬夫莫敵,拳機都要講聲對唔住大佬,雖然有時會比拳機秒殺...中攻實彈就識玩,其他就898,近攻更加唔駛講,除左等刀機,其他近攻都係898),3:Tonyng13(叼,真係好叼,全會最有米果個,咩機都識玩不解釋,反應快,打法成日轉,最識出陰森招數屈你機),4:102012(on j,又係十年無玩,一玩又屈人機既人),5:xeroll(叼,初初玩番係雷神,之後最識講救命,但無左佢又會輸,咩料,雖然我都係咁)
以下係其他高手:
闇剎(以前真心想同佢be fd,後尾比佢抽水抽到要係樂古開po,最後都係同佢做番fd,大家玩狙都差唔多....佢係光狙帝,而我就實彈狙,光狙都得(實彈狙帝係Iopac))我地3個係港服3狙帝
7黑炮手(假新到哭出黎,7黑打天下)
Carbon(自由帝?_)
naves/K拉大神(準左咁多既喂,onjj)
其他好多我都識,唔想講了,完
回復 支持 反對

係,部件都改左三至四次(?唔太記得個實際次數)
抽一次sr自定幸蛋,好彩就20-30萬,正常50-60萬,我記憶中好似有人試過90萬至抽到
有時有,但呢類活動唔多,反而g1好似好鍾情死競,成日出死競活動
出左厄運機,好似未放過自定?
廢柴,答你唔到
另外.歡迎回歸
回復 支持 反對

回復 3# henry9207

我係香港讀緊書啵
回復 支持 反對

無人會敢認自己係高手,SDGO風氣就係一認就比人圍插
你想知就親自落場搵人隻抽(開人波_)
老老實實,只要你留 ...
henry9207 發表於 1-12-2014 00:00

草 間唔中玩玩就叫成日玩 韓服無機出都唔Q玩
btw點可以將我同抽濕機FK搞亂呢 人地反射直覺與思考並重架 我呢D渣渣
回復 支持 反對

回復 6# falz-狄奧

中二的你
回復 支持 反對

回復 7# cbats

中二有屁用 又咪係經常被_打 :X
回復 支持 反對

回復 8# falz-狄奧

威哥教做人系列?
回復 支持 反對

回復  falz-狄奧

威哥教做人系列?
cbats 發表於 1-12-2014 09:40

其實係比胡佬會長教做人 前日上去打兩場撞倒之後比人ExiaDM教到得5下
回復 支持 反對