打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 煩請不懂更新及對更新後有問題既入..已有147檔下載

關閉 [複製鏈接]
要乜link= =? 官網都有啦= =
風乂 發表於 26-11-2011 22:17

我懶丫瑪=3= 乖~唔好嬲,送隻歌仔比你
回復 支持 反對

我唔想同你嘈..
我係講緊全部更新後既問題就入尼度呀..
哥哥仔..係度懶醒..
係出面個個開咁多個帖有咩用呀..
你都可以話尼個帖冇用..幫唔到你地解決問題..
但個帖目的就係唔想你d咁既人係咁開帖..阻q住哂..
你又明唔明呀..自私既會員!
回復 支持 反對

整過2次
qq369 發表於 26-11-2011 22:25

你將你既安裝step及之後有咩問題 pm比我
    我去問下官方有咩解決方法..但要比d時間..
回復 支持 反對

其實我個POST都講左更新都要等嫁啦 lol
回復 支持 反對

呀ttimecrisis4都好D呀..識封D沉底垃圾POST...你...
咩都5睇...亂禁封...
回復 支持 反對

呀ttimecrisis4都好D呀..識封D沉底垃圾POST...你...
咩都5睇...亂禁封...
my92149 發表於 26-11-2011 22:31

咩都唔睇戈個會唔會係你??
    1個大大個更新後bug既集中帖
    1個更新集中帖
    請到明話有咩問題去集中帖..
    依家係主版開帖既..會係邊個問題??
回復 支持 反對

我唔想同你嘈..
我係講緊全部更新後既問題就入尼度呀..
哥哥仔..係度懶醒..
係出面個個開咁多個帖有咩用呀. ...
風乂 發表於 26-11-2011 22:28

我見到有幾多個POST話AC會彈GAME...QQ369同我++堆堆都只有2個...
E幾日都靜係見到D人話更新5到...個帖GE目的根本同個集中帖GE意義無關...
你E個係省位定教人更新呀?
我E D自私既會員..未又係比D自私既+用屎眼睇野GE版主帶領住..5了解就封Q左個POST...
我5知而家D版主係5係靜係識E D野嫁 JAR...lol
回復 支持 反對

我見5到有好多個POST話AC會彈GAME...QQ369同我++堆堆都只有2個...
E幾日都靜係見到D人話更新5到...個帖GE ...
my92149 發表於 26-11-2011 22:42

咁我想問下尼位會員..咁係唔係屬於更新後既問題呀?
回復 支持 反對

咩都唔睇戈個會唔會係你??
    1個大大個更新後bug既集中帖
    1個更新集中帖
    請到明話有咩問 ...
風乂 發表於 26-11-2011 22:34

咁你又有冇CHECK過我響之前個集中帖POST過幾多次呀...
有用/有人重視GE話D人就5會亂開LA...版主
回復 支持 反對

回復 1# 風乂

版主大人,小弟照程序做左十幾次,次次更新完入GAME 都彈「Log in工作等待中. 0,1,」
無論重新開GAME幾多次,
重新安裝幾多次,
重新DOWNLOAD幾多次,
情況都係一樣,
小弟想知道發生左乜問題……

P.S.應該唔會係網絡問題,因為剛才小弟一邊迅雷LOAD片播一邊DOWNLOAD主程加更新檔,迅雷較左「下載優先」,迅雷看看LOAD片速度都上百K……
回復 支持 反對