打印 上一主題 下一主題
收起左側

俾jagex呃左70蚊

關閉 [複製鏈接]
去九龍糖火車站, ok便利店旁邊有間兌換店, 你要$1(美金)佢都會兌比你
回復 支持 反對

換usd 啦 1 month 除返開$80 到, 貴$10但搞小咁多野wo
回復 支持 反對

用bank transfer 等2 - 3 工作天..就ok喇
回復 支持 反對

用 bank transfer 入錢ar = =幾好笑[[bao_36]]
回復 支持 反對

其實只能怪你聽unoffical 既野唔聽 offical instruction = = 人地得 not equal to 你得
最safe 同快既方法當然係paypal , 一搞掂 下一秒就變member 。send cash 我以前都係send hkd ,
不過e家都唔得lu..不過你send cash 要預早1-2 星期。 bank transfer 要收手續費 , 最好叫你家人/朋友借個paypal acc 比你用,用完比返70蚊佢 , 快靚正
回復 支持 反對

其實只能怪你聽unoffical 既野唔聽 offical instruction = = 人地得 not equal to 你得
最safe 同快既方法當然係paypal , 一搞掂 下一秒就變member 。send cash 我以前都係send hkd ,
不過e家都唔得lu..不過你send c ...
noobownage226 發表於 2-3-2009 14:28

paypal 我唔係好識 , 可唔可姒教下我 -.- 唔該呀!
回復 支持 反對

16# 傻佬_johnsun 其實你要有一張信用卡,跟住整個paypal acc (上網 serch paypal個網)
之後打信用卡 number,跟住就好似已經用得....之後去 rs payment choose paypal ,跟住 login paypal acc 跟 instruction , 搞掂
回復 支持 反對