樂古Nakuz

標題: Samsung 好似又抄人wo [打印本頁]

作者: 大風車    時間: 28-6-2012 19:49
標題: Samsung 好似又抄人wo
早幾日唔知係邊到睇到篇野講佢好多地方抄人
有冇師兄知呢件事?
作者: _山窮水盡.    時間: 28-6-2012 19:52
你抄我我抄你呢樣野周不時都有...
作者: GaGaHolala    時間: 28-6-2012 19:53
作者: 大風車    時間: 28-6-2012 19:54
係呀 ! 會唔會有Link 可以SHARE 尼睇下!
作者: GaGaHolala    時間: 28-6-2012 19:55
作者: GaGaHolala    時間: 28-6-2012 19:55
作者: 大風車    時間: 28-6-2012 19:56
http://     mobileking.pixnet.net/blog/post/32520316 呢條

你入去睇下啦 不過佢都抄得幾勁下 ...
GaGaHolala 發表於 28-6-2012 19:55

Thats what i want  

Super thanks
作者: 大風車    時間: 28-6-2012 19:57
你睇佢抄HTC 介面同解鎖都抄到似層層
GaGaHolala 發表於 28-6-2012 19:55

但講方便都係HTC 果個方便D  

HTC 出哂名果SENSE 好  又USER FRIENDLY
作者: 大風車    時間: 28-6-2012 19:58
我好鐘意Snap Shot s3 只係拍到20張連拍 相比HTC One X 99張連拍 真係好輸蝕
作者: GaGaHolala    時間: 28-6-2012 19:59
作者: 大風車    時間: 28-6-2012 20:00
One X 一秒4張  S3 一秒3.3張 高下立見喇
GaGaHolala 發表於 28-6-2012 19:59

佢最近開左個Store 係我公司附近  APM 聽日返工去睇下先!
作者: EY3P    時間: 28-6-2012 22:12
唉.. HTC 好似又四圍請打手 .. 連呢到都唔放過
作者: 〝Kira﹏*    時間: 29-6-2012 06:26
唉.. HTC 好似又四圍請打手 .. 連呢到都唔放過
EY3P 發表於 28-6-2012 22:12

Samsung仲多打手;P
作者: 緋櫻緋雨    時間: 29-6-2012 23:45
依個世界啲野就係你抄我 我抄你架啦..
再吾係咪果到抄啲 果到抄啲 = 新野
作者: 黑夜舞魂    時間: 30-6-2012 00:00
其實好野先會有人抄姐~

個個用samsung都用GO主題抄sense就知啦
作者: 5567    時間: 30-6-2012 17:46
你上過大陸果d手機論壇就知道3爽有幾多打手了XD

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://hmtmlarticle81www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2