打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 教我卡怪

回復

卡危機既方法:

首先,你要要同隊友講好卡幾,守幾
(個人健議卡穿梳機2守穿梳機3)

先講卡個個,
講好卡幾之後,卡果個人要上去個穿梭機的最高果個位
(有幾條鐵可以比你企)
(1個人卡or2人卡都得,不過最好1人卡)
卡果個上左去之後,見到魔蟹就用機槍(最好用希古既機槍)打佢
佢就會走埋去打個個人既穿梳機果到
卡緊個個人企個部穿梳機爆左都冇所謂
不過,爆左之後呢,有d魔蟹會向未爆既穿梳機走
卡個個要打佢幾下,令佢番轉頭

再講其他人,
其他人只系去守1架穿梳機就得啦
守果d人一定5可以打魔蟹,除非佢打緊你守緊個部穿梳機
補充一句,魔蟹一爆就會出好多機體呢打你,所以最好5好打爆

最緊要系..守緊個部唔好爆  
一切妥當既話就坐定定等贏
回復

卡危機既方法:

首先,你要要同隊友講好卡幾,守幾
(個人健議卡穿梳機2守穿梳機3)

先講卡個個,
講好卡幾之後,卡果個人要上去個穿梭機的最高果個位
(有幾條鐵可以比你企)
(1個人卡or2人卡都得,不過最好1人卡)
卡果個上左去之後,見到魔蟹就用機槍(最好用希古既機槍)打佢
佢就會走埋去打個個人既穿梳機果到
卡緊個個人企個部穿梳機爆左都冇所謂
不過,爆左之後呢,有d魔蟹會向未爆既穿梳機走
卡個個要打佢幾下,令佢番轉頭

再講其他人,
其他人只系去守1架穿梳機就得啦
守果d人一定5可以打魔蟹,除非佢打緊你守緊個部穿梳機
補充一句,魔蟹一爆就會出好多機體呢打你,所以最好5好打爆

最緊要系..守緊個部唔好爆  
一切妥當既話就坐定定等贏

你地試下啦a_a