打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 真係要投訴個死人香港宜網講到唔清唔楚

"得閒不如如打多陣dnf OAO"

你玩國服/日 = =?
3點先有得玩呀!(灑淚
無名者 發表於 16-7-2009 14:04

咪咁大希望住
佢話就話3點
可能又再押後都唔頂 -_-
回復 支持 反對

"得閒不如如打多陣dnf OAO"

你玩國服/日 = =?
3點先有得玩呀!(灑淚
無名者 發表於 16-7-2009 14:04

在下十四在日服 國服 至韓服都有ac  得閒交流下0口0
不過都係等緊3點-3-+(謎之聲:咁你之前咪講緊廢話!?  十四:呵  講廢話係我興趣(笑
回復 支持 反對

在下十四在日服 國服 至韓服都有ac  得閒交流下0口0
不過都係等緊3點-3-+(謎之聲:咁你之前咪講緊廢話!?  十四:呵  講廢話係我興趣(笑
tamtamex 發表於 16-7-2009 14:07

佩服-_- 你識日文 同韓文?
回復 支持 反對

佢要押後都冇計= =
我做到o既只有...........(流出青春的眼淚 x 2
回復 支持 反對

可唔可以講野唔好離晒題?
我原本好似唔係想講我係咪新手定老手
救命 -_ -
唔好再將個話題環堯係我身上
唔該
gummy 發表於 16-7-2009 14:03

呀~ 連post了= =

我冇離題呀
我係根據你,同一個人o既論點黎發表我o既意見
要怪o既就怪.....你同佢.......(推卸責任中......

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
風之雲 -3 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

佢要押後都冇計= =
我做到o既只有...........(流出青春的眼淚 x 2
無名者 發表於 16-7-2009 14:09

我流出青春的眼淚 x 4 既2次方 > vc <
回復 支持 反對

佩服-_- 你識日文 同韓文?
gummy 發表於 16-7-2009 14:09

唔識架~..~  只係有對dnf既熱誠就衝左去玩  同埋果時都有不少樂古之友一齊玩  又有m群(雖然小弟無用-口-"
果陣時都未有呢個區同台服  都未有人識dnf     只好玩外服  不過外服最好就係可以玩晒d新版本既野
用game錢買時裝又平   搵錢易      不過而家無呢支歌仔唱~..~  日服封左ip  要用vpn入  組唔到人
不過我都單刷慣QAQ
佢要押後都冇計= =
無名者 發表於 16-7-2009 14:09

如果臭橙再押後  我驚我對眼即刻流血淚炸A口A"  遲d都唔知會唔會流便便(被打
回復 支持 反對

閣下所做o既難道就係傳說中o既熱血行為??
好啦!
大家一齊......(被巴
一齊...向著夕陽去揮灑我地....(被巴x2
我....地青春o既汗水啦(被巴x4
回復 支持 反對

閣下所做o既難道就係傳說中o既熱血行為??
好啦!
大家一齊......(被巴
一齊...向著夕陽去揮灑我地....(被巴x2
我....地青春o既汗水啦(被巴x4
無名者 發表於 16-7-2009 14:18

都唔知你講乜 - _-  short 鬼左
你不如講下你隻game 度幾級 好過
高級既帶帶我仲好  : p
回復 支持 反對

人地初初玩(香港ser) 果陣 , 咪要聽人講好玩lo
玩耐左 咪算係 老手lo
咁簡單都唔明 ?
傷心的烙印 發表於 16-7-2009 12:15

你唔知佢係老手?
其實我本身都唔知架
到佢開個post話自己係老手我先知
再講 港澳台ser開左有冇一個月?
如果淨係玩左一個月都唔夠 可以開post認老手@_@?
睇下喇
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3681106&extra=page%3D1
人地玩開國服的
回復 支持 反對