樓主: p00p00irwin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解Martin成日串人?成日話rwt咁咁咁?

只不過粗口黎得簡單直接, 一個字頂你4/5句[[onion_53]]

以上5代表我認同邊個...只係表達意見, 保持中立 =3=~
wesleyku 發表於 8-8-2009 14:07

也透露了你的文化水平
回復 支持 反對

同上面所有人講

你玩RS? RS玩你

何必為左個GAME ,互相咒罵

用粗口加入表達,黎得簡單直接,而且更可以強調語調
同時顯示你文化品質低劣
回復 支持 反對

首先人地買枝酒夠萬幾蚊,吾通你話人地有問題?覺得值佢自然買
之後你果句
"你一個人開心,搞到成m人quit,就係你一個人既happiness,搞到1m人都唔開心"
^吾止佢一個人開心                                                           呢句後面加返句^ 然而吾知重有幾多m人自得其樂
你憎rwt,都係因為佢地令你玩吾到wildy果d等等old rs 既野姐
不如你憎jagex 好過啦,佢整咁多rules 咩咩吾比rwt....講真
呢隻game就係咁,你一係吾好玩,一係就收下聲,
回復 支持 反對

首先人地買枝酒夠萬幾蚊,吾通你話人地有問題?覺得值佢自然買
之後你果句
"你一個人開心,搞到成m人quit,就係你一個人既happiness,搞到1m人都唔開心"
^吾止佢一個人開心                                             ...
noobownage226 發表於 8-8-2009 21:30

根本就係你地D人自己唔升LVL,唔搵錢,所以先RWT,點解玩隻GAME要買AC,買GAME錢??咪就係因為你地D人自己唔去做囉,我覺得JAGEX呢個RULE冇問題,如果下下要買AC,買GAME錢,你買GAME既POINT係??
講野之前用下你個腦啦
回復 支持 反對

根本就係你地D人自己唔升LVL,唔搵錢,所以先RWT,點解玩隻GAME要買AC,買GAME錢??咪就係因為你地D人自己唔去做囉,我覺得JAGEX呢個RULE冇問題,如果下下要買AC,買GAME錢,你買GAME既POINT係??
講野之前用下你個腦啦 ...
p00p00irwin 發表於 9-8-2009 11:23

我都係為左pk先玩左 2 - 4年,而家咁樣搞一搞我先賣ac姐=.="

我覺得邊有可能禁得哂買賣ac,game錢,要買要賣,實有方法的,最好係隔15 - 20分鐘,重複做緊某樣野的人要答d問題先可以繼續咁咪得囉=.= 例如:1+2*3+4/5咁樣,random咁出,bot就自己減少了
回復 支持 反對

54# p00p00irwin
講野之前用腦果個係你 ;]
我個acc係自己玩咖,用腦......
回復 支持 反對

54# p00p00irwin  
講野之前用腦果個係你 ;]
我個acc係自己玩咖,用腦......
noobownage226 發表於 9-8-2009 16:25

我覺得你真係有問題,我幾時有話你個AC唔係你自己玩??
我玩JAGEX SET 呢條RULE SET得冇錯呀傻仔.
回復 支持 反對

我覺得你真係有問題,我幾時有話你個AC唔係你自己玩??
JAGEX SET 呢條RULE SET得冇錯呀傻仔.
p00p00irwin 發表於 9-8-2009 20:30

強力膠 orz
回復 支持 反對

好膠呀,根本冇得講, 隻隻game 都有rwt架la ,都5知開post黎仲咩 ........
打game 求happy , 各有各法 ja .   
講到底, rs 冇用 .
回復 支持 反對

強力膠 orz
h0h0 發表於 9-8-2009 20:42

而家你又捉人家啦傻仔
回復 支持 反對