查看: 27343|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《Raycity Online》元旦活動及革命版元旦抽獎

關閉 [複製鏈接]
要踏入2010年了,《Raycity Online》可以讓你抱著愛車一同跨年,一同迎接2010年。

在之前的AGS X OGS 2009裡,如果有玩家已經買了「革命會場限定版」的話,就可以使用產品包上的序號A(有車的一條)到下列路徑進行抽獎,在「火焰龍套裝」、「火焰龍車頂燈」及「火焰龍膠囊X10」中隨機得到一件!

抽獎網址:
http://prize.gameone.com/index.php?id=76&page=1

另外,於跨年期間,GM會隨機開設競賽房間,只要在房間內比GM快衝線就可以得到跨年禮物一件。

註: 請玩家在抽取火焰龍的道具後,以抽獎後的序號到GO系統與GM登記,登記後將於24小時內直接存入閣下帳號。(存入時間為星期一至五)

官方網站:http://rc.hk.9you.com
回復

註: 請玩家在抽取火焰龍的道具後,以抽獎後的序號到GO系統與GM登記,登記後將於24小時內直接存入閣下帳號。(存入時間為星期一至五)
真白羊 發表於 31-12-2009 19:41

呢到有少少唔係幾明[[bao_40]]
回復 支持 反對

肥羊,我果個299包掉左,咁點算?
回復 支持 反對

..... 做咩~你地唔留返d野....個包裝咁靚 ><

掉左可以點....我都唔知
一陣你地見到糕問下佢~_~
回復 支持 反對

《Raycity Online》元旦活動及革命版元旦抽獎 Share 要踏入2010年了,《Raycity Online》可以讓你抱著愛車一同跨年,一同迎接2010年。 在之前的AGS X OGS 2009裡,如果有玩家已經買了「革命會場限定版」的話,就可以使用產品包上的序號A(有車的一條)到下列路徑進行抽獎,在「火焰龍套裝」、「火焰龍車頂燈」及「火焰龍膠囊X10」中隨機得到一件! 抽獎網址: http://prize.gameone.com/index.php?i
d=76page=1

想請問1吓版主係米而家馬上可在此抽獎綱址裡登記呢?thx
回復 支持 反對

另外,於跨年期間,GM會隨機開設競賽房間,只要在房間內比GM快衝線就可以得到跨年禮物一件。
GM會5會用開發者的推進器?
回復 支持 反對

《Raycity Online》元旦活動及革命版元旦抽獎 Share 要踏入2010年了,《Raycity Online》可以讓你抱著愛車一同跨年,一同迎接2010年。 在之前的AGS X OGS 2009裡,如果有玩家已經買了「革命會場限定版」的話,就可以 ...
講吓XD 發表於 31-12-2009 21:31

係啦~ 唔好等喇 XDDD gogogo[[onion_33]]
回復 支持 反對

冇可能快得過gm,佢個推...+2000最大,玩哂/o\
回復 支持 反對

入左序號lu抽到「火焰龍膠囊X10」需然係袖唔到->「火焰龍車頂燈」不過都1樣開心o既xdd唔緊耍啦~[[onion_59]]"
回復 支持 反對

我都入左啦中左頂燈,zr有條西佬中左一套龍.你地入序號果時記得打12345-12345 (-)係要打既~祝大家新年快樂
回復 支持 反對