打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 七月份會員自發活動~~~~~~~~~~~~~~新型機登場攝影比賽 ([hk]

不明白你想問什麼 ? 能否詳細說明 ?
卡倫 發表於 1-7-2010 14:17

機體要求 : 六月份更新後登場的BR~S機 , 包括 高達NT1(Armor) , 能天使E型 , 死神EW , 重炮EW , V2全系 . ( 上傳圖片中至少有一台以上機體 , 其它創意不限 )
一定要影到人???

你少左個"或"字...

一台或以上先正確
回復

其實只要有部新機點影及加什麼創意都無限制 ,

玩後感想100字相信不會有難度 ,

上傳圖片只要不是III級不雅圖片就可以 .

另我加多了一個 機倉 做獎品

你少左個"或"字...

一台或以上先正確 ...
ttimecrisis4 發表於 1-7-2010 14:44

以修改 .
回復

SDGO名 : 藤星

好. . .係無奈冇合咩新機之下,決定用V dash參加                                             

------------------------------------------------------------------------------

系列 : V GUNDAM
機體 : V-Dash Gundam

圖片主題 : 向勝利推進的V高達

LM312V04 V高達 使用左 懸掛裝備 後,在宇宙中大大提升機動性及火力,

光束加農炮嘅威力足以與戰艦主炮媲美。

以上係V-DASH【原】設定‧‧‧

-SD之中,因為V-DASH係包機,因此難以睇得出佢所謂嘅 高機動性 ,而且所

指 【與戰艦匹敵的火力】 係完全體驗唔到嘅(可能係指OC6全攻啦. . .)。

-過SD對V-DASH嘅武器設定並冇偷工減料,高精度智能光束炮 以及 背部懸

掛式光束加農炮 都有得使用,雖然攻擊力上有小小失望,但係相反地功能十分之

實用,而且3武附帶 硬直效果,能夠對近戰敵人送上一下,再用媲美拳機嘅劍速

擊退對手。射擊方面,V-DASH 2﹑3武都可以做到遠距攻擊,係開始時已經

可以削減對手實力。

-唔會好易冇彈?係唔會嘅。V-DASH技能亦萬分實用,1技係 裝彈速度上升,

能夠快速填補彈藥,讓玩家射個痛快!至於2技則係 鐵壁防備 ,雖然係變得遲

鈍,但係對一個遠離包機冇咩大影響,反而變得更耐玩,作出更多攻擊力輸出。

-於本機係射擊形,只要係一﹑二邊作出遠擊就可以做到高輸出,汁雞更係

一流!!但同人近戰開片又有拳機般近戰能力。總而言之,V-DASH可以話係包

機愛好者必合機!                                                                                      
--------------------------------------------------------------------------------
手多. . .玩下TYPE-E. . .                                                      

飛刀!?

前日合左TYPE-E玩,講經驗係唔足夠(但係方式完全上手)

諗番諗. . . 我對V高達一D都唔熟悉= ="(而且冇咩好感)
有咩唔對路請指教>w<

仲係睇唔到圖的話,請通知一聲

回復

吾‧‧‧獎品對我唔太吸引呢~3~

不過好似幾有趣‧‧‧

好. . .係無奈冇合咩新機之下,決定用V dash參加   ...
藤星 發表於 1-7-2010 17:55

叉包X2 , 你d圖傳左去邊 ? 而且好像掃到有毒 .
回復

係咪一定要有2個人?
回復

我想問可唔可放2張圖,但2張圖入面既機體都係武e?(未爆甲同爆甲後)
回復

係咪一定要有2個人?
miles123 發表於 1-7-2010 21:36

不是 , 點解甘問 ?

我想問可唔可放2張圖,但2張圖入面既機體都係武e?(未爆甲同爆甲後)
ccy1997 發表於 1-7-2010 21:38

沒有此規限 , 這是創作問題 .
回復

咁評分準則係點?
回復

咁我依家可以問始參加未0.0?
回復

沒人參加= =
回復