打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 揭示玩家心態,錯誤見解機體論 新增風暴的開端小短文

大家冷靜一點 大家冷靜一點 大家冷靜一點

真棒OX<~
回復 支持 反對

其實問題既根源大家都知,但係大家都5會搵一個正確d既解決辨法
首先以96為例
其實每個玩家都會想有一架好d既機體
如果比你咁好彩中左架又新又勁既機 ,我諗大家都會走出去放下閃光彈la
雖然佢人品係別一個問題,但係佢咁做都算係正常啊
加上今次隻00R係要參加比賽+要有料到先會攞到
可能! 你地會話佢係靠D高OC先贏
但係,你地有冇諗過吾用高OC去參賽吾通用低OC咩?
我諗個比賽每個參賽者所用既都起碼有OC4以上LA
既然係咁既話,咁點解大家5將你既-妒忌-變成-羡慕-呢?

另外12月更新的問題
12月個可能係每位玩家最不既更新
因為 GAMEONE 將自定義設定為只可用M幣
而當日都有好多玩家將問題帶到NAKUZ
雖然 ,我都有少少不滿,但係歸根究底都係玩家既問題
大家諗下,如果5係改機刷$,令G幣氾濫,GAMEONE會咁做?
大家可能會話:車,係GAMEONE 5做野遮
但係正如樓主話:
說甚麼打擊不力,代理無能,反看一面,用改機的玩家,不是代理,自已壞,說人家差,幫你卻要受一大堆氣,找石頭扔腳趾
點解玩家5盡好自己既責任,仲要惡人先告狀呢?

關於改機既問題
其實我諗玩過SD既,都會去過任頻做幫凶LA
咁係刷$個又5見你地話GAMEONE 吾做野
其實GAMEONE吾做野得2個可能
1.佢地懶
2.佢留低一D自由比我地
如果佢要做野既話,佢一早就Block左機
到時你係開左改,1分鍾就強行要你彈GAME la

世界有好多5如意既事,但係你地5會只係怨天尤人,會出手修正

但係,點解區區一隻GAME有問題,你地就淨係識得係到怨,又5去做一D正確既行動呢?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
我想被射呢A_A
回復 支持 反對

我想被射呢A_A
lokyin125 發表於 14-1-2012 22:24

有問題的直接開槍好了OXO"(砰
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
有問題的直接開槍好了OXO"(砰
xa1326 發表於 14-1-2012 22:32

噢~~~~很爽呢....開多幾槍吧A_A
回復 支持 反對

其實遊戲是用來消遣的,應該保持一個來者不拒,大無謂的精神,過度著緊某一樣東西反而令到遊戲本身的性 ...
xa1326 發表於 14-1-2012 16:38

"遊戲"的性質在近年已經開始改變...
回復 支持 反對

"遊戲"的性質在近年已經開始改變...
jscn 發表於 14-1-2012 23:10

遊戲已由消遣變成發洩了OXO"
回復 支持 反對

遊戲已由消遣變成發洩了OXO"
xa1326 發表於 14-1-2012 23:13

變成執著於輸贏,便不是消遣了
回復 支持 反對

變成執著於輸贏,便不是消遣了
erictung 發表於 15-1-2012 00:39

懂得享受遊戲樂趣,執著並非好事O3O(這句可以加上去O3O
回復 支持 反對

得失D講句.好多玩SD的人已經打上腦了
呢個世界除左打機,仲有其他娛樂如出街,睇戲食飯,反工升職害人蝦人,溝仔溝女,飲酒落D,打飛機,叫雞殺人放火

如你眼入面只有打機呢2個字,你已經十分失敗了
如你眼中只有SD,就是失敗中的失敗了
回復 支持 反對