查看: 1829|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] 如果神高按照依家個定理出的話!

講真依家某D機好似THE-O甘,一部都居然可以出3個級別的機,AS,AR同S!

如果依家神高出,S機就咩都沒變,但韓國果邊可能真系出部AR神高都唔出奇,點解甘講?出多部一黎多個選擇,2黎又真系可以賺多少少錢,3黎S神高個設計圖都可以改埋!

AR神高可以點出呢?仲記唔記得S神高系韓國曾經改版過,先有今日S神高扣到甘上下血就爆金,之前未改版前的神高,系香港只有抽到不幸蛋的玩家先感受到!AR神高可以用翻S神高未改版前的設定,例如技能同武器,6圍就可以跟翻AS的閃光一樣,不過只有攻同防系跟翻S神高,有左一部AR神高,一黎可以對一班神高愛好者多一個選擇,2黎玩D禁反格場,或者系A機場,AR神高沒格反技能都可以去玩下!3黎S神高一爆金就沒左火神炮等中距離拉打武器,AR神高又可以解決呢個問題!

大家覺得我的概念點呢?
回復

未有金身時既神高我得閒會開下..
有得爆金身後...用左幾次後已經雪藏
回復 支持 反對

系都SR
s-00
ss-00r
sr-007/g
回復 支持 反對

多舊魚
神高(AS) 進化 神高(S)
咁閃光呢?
神高(AS)用咩合?
仲有,你睇過g 既都知神高係閃光後輩,閃光有得爆,點解神高冇得爆?
回復 支持 反對

你要搞清楚AR THE-O →S THE-O係進化左(起碼覺醒左)
明顯係AR THE-O出先,因此THE-O有得進化成S機
你話神高會出AR機,乜你有見過一部出左既S機又再出多1隻同樣既不過唔同等級咩?
就算真係出左,唔通要用佢黎合機?咁即係用一部個樣係S機既AR機黎合S機?
總結:少D發白日夢啦你:lol
回復 支持 反對

出部SR ....夠2格氣可以隨時按R爆金;P
回復 支持 反對

你要搞清楚AR THE-O →S THE-O係進化左(起碼覺醒左)
明顯係AR THE-O出先,因此THE-O有得進化成S機
你話神高 ...
dragon21 發表於 30-4-2012 18:59

出唔出系梯韓國有沒心者,有心點解唔可以出先?規矩系死架嘛,人系生架嘛~你甘都唔明白?
回復 支持 反對

回復 7# KUDAFF

就算點出都唔會係AR機,最多只會係SR
唔係我唔明,好似係你唔明
回復 支持 反對

我覺得無咩可能~~~
回復 支持 反對

A神有點畫蛇添足加冇變化,係都SR神高:
R前背脊噴射器已開加有橙光,效果等於內置紅噴,
R前:一武二刀流可斬八刀,二武God finger電影彈式突進技抽彈,三武Heat end,好似阿布II 三武咁ge近範圍技抽氣。SP:石破天驚拳地圖炮
R後爆金,80%血sp2格啟動,內置紅噴加推進有殘像,Sp值跳至30:一武百裂拳五擊倒地,二武石破天驚拳效果大綬速,三武神之分身,十秒內中距離射擊減傷80%。SP:石破lovelove天驚拳,全彈發射型。
回復 支持 反對