查看: 6013|回復: 63
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] [博負皮][不要面][繼續幻想]幻想機設 完美突擊高達

嗯,經歷過多次負皮系,我仍繼續生存,正所謂人不要面天下無敵,無論你地話我無意義又好咩都好,係無法擊倒我的!因為我就係高達!講返小小背景先,小弟第一套高達就係seed,雖則我係UC黨,
但都覺得seed其實唔錯的(只限seed及其外傳,seed-d什麼的通通都給我去死吧!)
想搵我報仇可以係BF3,MW3,WarZ,TF2,MechWarrior Online,Ghost Recon Online
Need For Speed World,World Of Tanks虐待我,無任歡迎,好啦,廢話唔講

機體名稱:完美突擊高達

英文: Perfect Strike Gundam

屬性: S

簡介:經過改良後的突擊高達,增加了五個用完即棄電池,
使在三裝備下仍能有不錯的續航力,大大提升了戰鬥力,
駕駛員由基拉大和改為穆·拉·布拉加

技能1:安提米昂之鷹
50%血以下我方防禦力上升(包括自機),裝填速度上升
技能2:化不可能為可能的男人
50%血以下移動速度增加,推進劑容量增加,雷達顯示敵軍位置,鎖敵距離增加
使用道具主動防禦勢態時可抵擋地圖炮必殺攻擊,但解除狀態後立刻自爆
武裝
一武
120mm對艦火神炮10發殘彈,CD時間10秒

280*10
二武
350mm 榴彈發射器 追蹤 裝填下降殘彈3發,CD時間6秒
600*2

三武
320mm超高脈衝炮-業火 倒地 單發CD時間8秒

地圖炮必殺

R後
一武
對艦刀-炮刃

五刀倒地

二武
光束迴旋鏢-國王之刃 追蹤 敏捷下降
1發殘彈,CD時間3秒
三武
火箭推進錨-鐵甲戰車 抽氣 倒地
CD時間15秒

亂舞型必殺
合成材料

特一                        士兵                         士兵
          key機

士兵                        新兵

回復

無光槍…
回復 支持 反對

材料 4AS+1A 會唔會咁癲.........
回復 支持 反對

無光槍
無小刀
無紅盾
無碌炮
失敗
回復 支持 反對

D武裝配搭唔係好好用咁
回復 支持 反對

r後同劍西有咩分別姐,諗下就知唔會咁出啦
應該r後2武轉機砲,r前1武轉破甲者-4刀,2武轉番光槍
回復 支持 反對

技能2的名字太有霸氣=.=
而且材料史無前例的強大
回復 支持 反對

SS機材料都有部b或以下既機 你這算什= = SSS?
回復 支持 反對

只係劍西加砲西=_=
回復 支持 反對

負皮了,點解無左把槍?
回復 支持 反對