打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 有咩方法解決e d 亂碼?

我地都係咁..唔洗理佢
玩到就得..
回復

警告:
以下既所有答案, 不能再有與 "我地都係咁, 玩到就得"相同/類同相似, 而沒有特定既個人見解 (最好有5個字以上有意思既文字)既答案。

否則, 會以重扣樂點處理。

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
commander2620 + 1 限制條例增加,合理自由減少,失望 ...

查看全部評分

回復

本人仲用緊xp
但係都係全部亂碼
回復

嚴重警告:
以下既所有答案, 不能再有與 "我地都係咁, 玩到就得" 等 相同/類同相似既答案。

請各會員加上個 ...
倉井影 發表於 28-12-2012 00:41

If i say"yeah we also have this problem too,but it's not influence your gaming,so you don't have to worry about this problem,doesn't matter~" I am wrong? lol

評分

參與人數 2樂點 -5 Bravo! +1 收起 理由
閃靈* -5 #12
commander2620 + 1 馬倫: 內容精彩樂點 -5

查看全部評分

回復

回復 14# atyl123a

你若果咁有心機, 用你自己有限既知識, 走去翻譯做英文
就算內容一樣, 回覆有心機的話, 我都會由佢

嚴重警告, 下面既回覆, 唔好再用英文, 或者其他語言了。
我知道呢個世界係有google translate的。

好心啦, 成熟點, 唔好搞事
認真討論, 幫人吧。
回復

何解樂古cso版塊質素愈黎愈低就係因為有#14呢種人,既唔幫樓主解決問題,又係度無聊挑戰版主底線,小弟敢問意義何在?
btw我想同樓主講亂碼問題我曾經sd信比GM處理 但佢無左影,可能唔願意處理呢種小問題掛,只要唔影響到你遊戲運行就ok
回復

我win7都有咁既問題呀-.-'不過我唔理,入到game咪得
回復

原來問問題叫搞事

重要用呢種理由扣人樂點

哇...好正大光明

Btw,我發表意見唔得? 咁的確係唔搞都冇問題
回復

回復 18# atyl123a

香港是有言論自由。當然歡迎任何(客觀、理性)意見。
但不代表可以胡亂說話,不代表可以發表不尊重別人的言論。請不要自我中心,多些由別人角度去想。(知不知道什麼是憤青?)
在適當的場合要講適當的說話。例如,呢個帖係問題求助,閣下的回覆如此,我保留扣你分(離題)既權利。
(閣下的言論似乎也默認了是搞事...不過算吧)

大家都要互相尊重啊。客觀、理性討論吧。
回復

樓主有無想過將個Windows轉做簡體字?(可能可以無左亂碼都唔定@@)
回復