打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 【手速極限 】 接R刀法教學 :O) + 權天使高達 單刀影片

回復  hkkoko

意思係國服卡r比較明顯,常常r好delay的
GiantStep 發表於 30-6-2014 01:08

過格離區玩咩都LAG(爆PING) 係大陸玩國服緊係冇問題 香港玩港服緊係冇問題
同埋大陸D片好多味精 睇壞人(用道具多搞到走位同技術都差 垃圾A級片)

技術呢家野唔係個個一樣 野食都有好多風格(西餐/日/韓/泰國菜......)
呢D咁煩既野係要練 所以咪少人做到或未見過囉........ MK哥係老手+高手 可能自己原創新技術都未定
回復 支持 反對

睇黎無敵轉轉轉又有新玩法了
回復 支持 反對

回復 10# hkkoko

我又唔係想出位==

不過港服真係無咩人識

條片我比左LINK你,你睇到? 睇到就得啦

建議新手唔好實戰用,唔係實FAIL,變成雷
回復 支持 反對

MK哥虐我
回復 支持 反對

回復

臺服見過。。。其實好似有一種方法可以單刀時加速一般
配合ss 好似開外掛一般 ...
Q赤武Q 發表於 30-6-2014 13:17

hehe
回復 支持 反對

過格離區玩咩都LAG(爆PING) 係大陸玩國服緊係冇問題 香港玩港服緊係冇問題
同埋大陸D片好多味精 睇壞人 ...
bevisyin 發表於 30-6-2014 01:26

其實都係估計姐,國服玩家經常講自己服易卡r,話港服唔卡r好幸福
呢d我真係唔清楚佢地講假定講真,重點都係網速問題,1p1應該易出現delay
多人網速唔同,或多或少應該有d互相影響,當然個頻順好緊要
甩大易delay,最後唔成功,例如港服...所以自己打ai,練習正常係一定甩到大的
不過港服lag頻經常性出現唔知佢地有冇理解同體諒
國服話高手多過港服我就唔太認同,人口比例已經不值一提
人多自然多勁人同新手...何況港服唔洗諗,人流少都冇咩好比較,玩得開心已足夠

至於你話r刀法我指r1刀再r1刀再斬一下當講下笑,講真mk哥果招好好多
開服果時我都睇過佢d教學片,果陣我應該都學過佢幾招技術,好實用
下面條片我已經測試左,都係r後2至3刀好用好多
證明左自己果招用黎賣藝的,又哂時間又哂指力,得果8刀...
可能要斬得慢先做到十幾刀,不過實戰都係哂9氣容易比人反甩
因為1刀1刀咁換武斬好易有延遲時間,除非你隻手超過5隻手指/教制教到岩心水為止
as華沙哥十刀王外,除非用其他8刀機先有機會斬到十幾刀
每個人對戰風格一定唔同,唔係的話動作game邊忽好玩
講到技術的話人人都練到,點樣有效率去最快掌握都係睇自己
好多野都係一招一式先可以真正咁學得到,唔係技術點會有佢的精髓
其實玩動作遊戲我覺得難的地方就係玩果時的意識控制要好好調節
回復 支持 反對

想用新電腦同你打過
回復 支持 反對

其實都係估計姐,國服玩家經常講自己服易卡r,話港服唔卡r好幸福
呢d我真係唔清楚佢地講假定講真,重點 ...
GiantStep 發表於 30-6-2014 19:33

我諗你睇果D教學片應該唔係我拍 =D

以我所知我好似只係拍過幾條單刀教學=D

BTW  有個人打法係好事 , D人成日話我正面斬哂八刀,斬幾快都冇用 ,

不過我中意就得啦係咪先 , 反正咪又係2SET死 =-D

睇黎無敵轉轉轉又有新玩法了
henry9207 發表於 30-6-2014 10:19

咩泥???

臺服見過。。。其實好似有一種方法可以單刀時加速一般
配合ss 好似開外掛一般 ...
Q赤武Q 發表於 30-6-2014 13:17

求內情 =D

同埋大陸D片好多味精 睇壞人 ...
bevisyin 發表於 30-6-2014 01:26

哇~~ 你真 直接 :O)
BTW接R呢家野出衰佐果時已經有.唔係咩新鮮事
回復 支持 反對

呢d我真係唔清楚佢地講假定講真,重點 ...
GiantStep 發表於 30-6-2014 19:33

你條片都幾多X1 COMBO下,你拍的? 電腦都幾順下~
應該仲差呢個

都係D多餘招,實戰都唔太易比人反甩
怕既就可繞圈射

最後...R刀真係唔係新鮮事/_\
回復 支持 反對