查看: 25759|回復: 5
收起左側

[影圖分享] [展覽]貼圖比賽得獎作品展覽廳

關閉 [複製鏈接]

2007年星夢區貼圖比賽
冠軍  5.   小夜*

亞軍  11. 月櫻※葉

季軍  12. `小鼠§﹡
file:///C:/DOCUME%7E1/HP_Owner/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-17.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/HP_Owner/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-17.jpg

其他連結:

星夢 漫畫故事集 - 創意無限 ! 19-6-2007
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2969023&extra=page%3D1

回復

2008年度星夢聖誕貼圖比賽
冠軍: 發癲雞尾

亞軍: Janelle`:3

季軍: siu芷
回復 支持 反對

2009年度星夢聖誕貼圖比賽
冠軍:Janelle`:3
回復 支持 反對

星夢版`回憶相片

我好記得呢張 芷芷戈時話唔玩 之後個個都同佢去影相嫁 但係點知到最後佢都係仲玩緊haha

呢張係 我初初戈時玩既 班fd 放到成個地下都係雪球 ha

我記得呢張好似唔知邊個話唔玩 大家就係到影相留念~

呢張 大眼佢唔知做乜 去同呢個npc示愛(?)

呢張啊 我地個個圍大佬靈 但係點打都唔扣血o口o

呢張係唔知邊年既情人節影既~ 我覺得呢張整得都OK嫁

呢張都係經典野黎!個個都未改名 無啦啦我地戈時撞左入去 為左影相(?) 影完之後介叫GM 彈番我地走 囧

呢張就經典喇!!對我黎講!!係我一開呢個AC個名黎!!

我記得 戈時係呢個團到玩團戰 次次玩完都要影番張令相嫁

我記得戈時 我地4個唔知做咩事 忽然齊齊去紅人 之後紅完人就影相 影完係櫻城企 ha

我記得佢成日都帶絲帶頭 佢一帶親我就幫佢影相嫁喇haha 我都收收埋埋唔少嫁 囧

呢張呢 係幫朋友個會 係會戰戈時去運石
回復 支持 反對

星夢版`回憶相片

大家見到有1億經送 新手係咪好想要呢?

3隻唔同色既聖靈騎士對打似足兄弟打架!

當時出左星之門尼個新場 引來死ser命運 lag到冇人有 太多人喔!係咪好懷念舊場呢!大家一齊打新王!

當到入到pvp場!就大開殺界!死亡慘重!

以上2張圖係咪好懷念中秋節任出既絕版兔腳呢?當時有+1速既裝 受到所有玩家既關注!個個等禁npc抽兔腳!

GM現身星夢參與被玩家擊敗GM活動獲取戰功!(我都殺左3-4次GMxd)

GM再次出現星夢舉行派裝活動!每個玩家都努力搵GM!最終都係收不到禮而完結此活動!導致不小玩家失望,白食速水追擊GM,但都有人歡喜獲得禮物!
(係咁多拎d相落黎晒下)
回復 支持 反對

星夢版`回憶相片

張張都係我影黎留念架@_@
有d都放過上黎架@v@

人妖裝;>

人妖裝;>

人妖裝;>

人妖裝;>

人妖裝;>

人妖裝;>

人妖裝;>