打印 上一主題 下一主題
收起左側

版主喎,咁岩呀

其實大家都在用外掛,不過用的方式,是用兵仔買賣的方式外判了。

BTW    我升級的畫面被截了@@ ...
foolruner 發表於 13-10-2015 09:31

你唔好將自己用外掛合理化啦,冇用過既人多的是,係你唔識玩巨商者,人地用你就要用?人地賣你就一定要買?仲有一班買完就話自己冇用過外掛,係冇用過,但係用左外掛副產品囉,又助長唒更多人用,個個咁諗咪攪成港巨咁囉,依家d人諗咩嫁?法律第2?
回復 支持 反對

你唔好將自己用外掛合理化啦,冇用過既人多的是,係你唔識玩巨商者,人地用你就要用?人地賣你就一定要買?仲 ...
wsai 發表於 13-10-2015 09:55
講到自己咁乾淨
回復 支持 反對

呢個掛taobao一直賣緊
入群係方便留意價格 相信大家都未傻得哂
回復 支持 反對

你唔好將自己用外掛合理化啦,冇用過既人多的是,係你唔識玩巨商者,人地用你就要用?人地賣你就一定要買?仲 ...
wsai 發表於 13-10-2015 09:55

第一,我確實沒有用外掛,碰都沒有碰過,唯一只有某次免費外掛上網,看過某人自稱52版主在樂古開POST說掛有木馬,還有童話滄海之爭
第二,如果買兵買錢叫掛,我認我有用
第三,我沒有合理化外掛,只是指出大家都在用
第四,我是否懂得玩巨商,你也沒有看過,我可以認為你的指責是幻想。
第五,窮人我看過,但絕大部分玩下去的都會儲錢買高級兵
第六, 我第一隻200兵是玩巨第八年才買,當時是港巨細工普及時代,經得起查(如果你有能力查的話)

買第一隻200念200陰之前是斧頭冥海升到150,帥全是用主帶出來/吸出來。130轉主轉明朝,漢槍馬符原住,買一隻50修道轉孔,自己帶原住升到212主
有沒有人試過漢槍馬符原住?大家都在用女忍刀,我用漢槍馬符花頭藏金服化天手空腰40鞋40介。
好記得當年一用出漢槍,兩個人說了一句「漢槍?」,連等完一場都免,即走即退隊,最後散夥
好記得當年沒人念沒人休,我自己吃兵法念+休,主有力,念休沒裝能放二十斤左右,點手又快手,我5秒內要食牛肉、食薄荷湯、搬薄荷湯,有死兵要十全。因為只有二十斤,還要放2個十全其他才能放薄荷湯,為何薄荷湯、牛肉?因為性價比走遍全巨最佳
這些我都遇過了,你呢?

我不知道你能否如此大聲說自己沒用過外掛,也不知是否能說掛兵完全沒碰過,所有巨錢自己賺/買點品換回來,所有任品全部自己打回來(大部分任品都是掛出來)
玩過巨商的人都知道,這是多麼的難以置信

巨商近乎忘記了,真錢換巨錢官方渠道是買點品賣
巨商似乎忘記了,空裝的藝術,凡高級才是正確的
巨商似乎忘記了,你打不到怪,大部分是技術問題,兵陣的問題,而非裝備問題
巨商似乎忘記了,任品是可以打出來的
巨商似乎忘記了,79裝都可以轉帥

我最恨的就是開上帝模式,大聲藐視所有人的能力,到自己就做不了的人
當然如果你真的能做到而又玩得強,將會得到我無限敬重,但這只有你自己心中知道,騙得了人,騙不了自己
回復 支持 反對

所以我一直話 玩巨商就預左有外掛
自問兵陣有4只無想兵收番黎
自up 2只 石弓,金2
黎緊會收多只,因為自up ...
魔界幻龍 發表於 13-10-2015 10:26

舉罈太差了\

前個賣2E = 1,第二天賣出
之後賣多兩個3E = 1,9秒9賣出
之後3E = 1賣六個

我打十小時(累計),打出十個冰劍碎片
28E入手

港巨印狐台女無想莫反打毒龍三小時三塊版下,你出多少錢?台巨賣500M = 1
回復 支持 反對

我講句公道說話啦
首先會員呢個貼一定想人注意呢個見習板主啦

其實接觸外掛真係好難避免 姐好似某會員指出 外掛寶兵等ETC~

但係作為板主也應注重自己身份在外掛群組出現 自然少不了閒言閒語

外掛係死 人係生既 當你跑去用錢外掛唔多唔少幫助加速巨商滅亡

看透D 快D打爆機~~~~

我玩巨商諗都最少10幾年 見慣大風大雨 唔係人人都要用外掛既. 識得既人手都有好多

用得外掛多數有想到 始終人手升300日不如外掛1日 這是事實
回復 支持 反對

點都好啦,QQ號名稱可以改,圖都可以改,亦可以偷,較早前發左合馬圖,你都可以開返個QQ號入群發。 ...
小妍~ 發表於 13-10-2015 02:44 AM

我見你個post都無post呢張圖啦,邊個咁得閒改張咁既圖屈你你有無發比人,心照有無人扮你再屈你,心照
回復 支持 反對

入一個群只係為左方便自己買外掛兵或者了解下D兵既價格,個人認為最好入多幾個

對戰力有追求我唔信有 ...
沖天~ 發表於 13-10-2015 08:54 AM

其實你可以睇番上面,呢個群唔係呀貓呀狗都入得到,如果你咁都覺得無問題咁咪無問題囉
回復 支持 反對

我講句公道說話啦
首先會員呢個貼一定想人注意呢個見習板主啦

其實接觸外掛真係好難避免 姐好似某會員指出 ...
傻浪浪 發表於 13-10-2015 11:03 AM

其實我已經爆機了,夢想係馬250已經係前排完成左,只係有人sd張相比我先發下言
回復 支持 反對

台巨都算好

封ac,只係封唔到掛兵
姐係神獸250要人手
魔界幻龍 發表於 13-10-2015 11:19 AM

講真,我就真係唔相信250神獸一定係人手,因為我曾經去冰城解任見到馬主係冰城3f掛重生雙頭蛇
回復 支持 反對